Followers

Thursday, October 14, 2010

why?

aku jmpa someone punya blog..sje je bce..sbb english dy bgus...tguk2 kwn kepada "org itu"
t'perasan mse aku bce komen..ada "org itu"..n ayat tu ditujukan utk aku upanye..hurm..so sad..
aku x faham dgn "org itu"..
why kwn dy suka ati nk slhkan aku...aku x kaco hidup diorg pon..
aku tkilan dlu pon sbb my ex punya cter..
aku pon x add sdara2 dy..diorg yg add aku..tp aku diperslhkan..n diorg mgiakan je..

1. answer: aku happy ke letak dlm status aku..ada aku kesah ke...biar la..yg korg p spy to pehal?

2. aku letak pic bru ke apa ke..aku x kesah la sapa ctik @ x..anugerah ALLAH bg..terima je..

3. aku xde add kwn2 org itu utk memusnahkan hubungan korg..xde keje ke...mybe she thinking like that..n aku pon x hingin nk kat si dia blik..i know him well..mybe u know him well too..aku x kesah..tpulang la..hati org kita xtaw nk mnilai..


4. after putus with him..pic sume da delete..so npe plak aku nk letak kat social group..xprnh..klu ada pon di hi5 yg aku lupa utk buang..

5. photo album utk ingati..mmg xde lgsg...jgn la tuduh bukan2..tmbh dosa je..

6. mmg aku x add diorg...sedara mara mmg aku x add...mcm mne nk buat korg pcaya...aku x prnh add diorg..smpai ati fitnah aku lagi..n aku x prnh tnya sedara mara dy psai si dia..x prnh skali..

7. yes aku akui aku prnh tulis dlm blog..tp tue dah lama..aku je x padam2..tue my personal..sakit aku apa ke..aku x kaco korg..ni life aku..please..tp now aku da pdam..npe mse korg kata kat aku...hurm..korg x kenal aku pon..

aku happy ke dgn relationship skrunk..tu hal aku..why must they say like this..

why would someone who's already in relationship, happy and had seemed moved on, would go for her ex-boyfriend?


aku x prnh skali tfkir..sorry klu korg fkir aku mcm ni..tpulang la...aku x nk argue..
satu je aku nk minta maaf klu prnh buat hati korg fkir bukan2...aku x bmaksud la..susah nk terang kat org yg x kan faham erti "itu"..ble korg lalui bru korg tahu...

n one more..now aku kenal sedara dy pon pupu jauh..dora..dora yg byk bg taw aku...tp aku x prnh buka pon apa2..ibu ksygan dy kwen len pon...aku x prnh cter kat org..aku pon x prnh kutuk si dia..wlpon bapak dy bru je mnggal..cousin dy lain yg kata kat family dy..yg dy pcaya jugak..aku x buka pe pon..nk bukti ada dlm fster aku..tp mcm ni yg aku dapat..aku igt smua da blalu..aku igt next year dy juga akan kwen..aku doakan dy..tp mcm ni aku dpt..dy lebih mgenali aku..n dy lebih tahu aku mcm mne...YA ALLAH...why i'm sad again..

2 comments:

HARITH ISKANDAR said...

blog mmg tmpat nk luah kan perasaan.kkdang nk bercakap org tak faham2 jugak..amik action mcm mn pun org ttap tak paham..so blog je la tmpat luahan hati.
ngate2 org tu biase laaa..normal le tu.

so.. jom kite ngate dorang balik..haha :p

scha said...

hahaha...tue ar diorg ni da 2 tahun asyik m'ggu life aku jer...busy body toi..ada je nk kata kat org..igt aku nak ke kat mamat tue..awek dy perasan sgt!

taw xpe blog la tmpt luahan..tp org len fkir len..biar la kan blog sndiri..bukan diorg punya..tp tu pon di slh erti..haha...