Followers

Sunday, December 17, 2017

STOKIS ICHANTIQUE DIPERLUKAN DISELURUH NEGARA







[ STOKIS ICHANTIQUE DIPERLUKAN DISELURUH NEGARA ]

.
.
>> FENOMENA JUS ICHANTIQUE <<
.
TAK LARAT NAK BUAT SORANG2-SORANG..RAMAI CUSTOMER NAK COD!!. CUSTOMER MINUM JUS NI, MEMANG CONFIRM REPEAT ORDER BERBOTOL-BERBOTOL... 
.
Jus iChantique untuk Kurus & Mantap.Ada Kelulusan KKM. Testimoni Banyak & Repeat Order Tinggi. HARGA AMAT BERPATUTAN..MESTI AKAK2 SUKA 😘 SANGAT MUDAH DIJUAL...
.
ALHAMDULILAH, Lebih 100 RIBU BOTOL terjual sejak dipasarkan awal bulan 10 2016... Sehari LEBIH 5ribu botol terjual!!..
.
Kini ICHANTIQUE MEMBUKA PELUANG MENJADI STOKIS..NAMUN IANYA TERHAD TAU... 
.
ADAKAH ANDA?
> SEDANG MENCARI PELUANG BARU?
> INGIN MENAMBAH PRODUK JUALAN BARU
> TAK TAHU NAK NIAGA APA
> TAK TAHU NAK NIAGA DI PESBUKK
> DUIT GAJI SELALU TAK CUKUP
> NAK CARI DUIT RAYA
> SURI RUMAH YANG NAK BANTU SUAMI
.
JIKA ANDA SEPERTI DIATAS, AMBIL PELUANG INI UNTUK MENJADI STOKIS ICHANTIQUE TERAWAL... 
.
KELEBIHAN MENJADI STOKIS ICHANTIQUE 
✔️Modal Rendah
✔️ Berpotensi Menjana Pendapatan RM1000-RM10000 sebulan
✔️Plan SETAHUN sudah tersedia
✔️HQ TAK JUAL RETAIL
✔️Tak jual di kedai jamu
✔️Teknik menjemput rezeki
✔️Teknik database/mesej blasting
✔️Strategi Create Duit Poket
✔️Close sale Cara santai
✔️Branding position Power
✔️CW disediakan
✔️Reward Achievement
✔️Teknik Tabung Bisnes
✔️Platform marketing diajar
✔️Akan di guide oleh Leader stokis bagaimana hendak menjual produk 
✔️Group/Personal couching dari LEADER 
Untuk Stokis
Dan banyak lagi akan diajar!!!
.
=======================
BERMINAT? ANDA SERIUS? 
=======================
.
 TERHAD kepada 100 ORANG TERAWAL SAHAJA!
.
JIKA ANDA BETUL2 SERIUS, WASAP KAK LONG TERUS..HANYA PERLU KLIK LINK DIBAWAH INI..
.
Saya ulang..
🏵 NAK JADI STOKIS KAMI SILA TERUS KLIK LINK DIATAS
.
 Tawaran amat2 TERHAD. Cukup Kuota akan diTUTUP.
.
AMBIL PELUANG MENYERTAI KAMI SEBAGAI STOKIS ANTARA YANG TERAWAL 

Friday, May 19, 2017

Nak Kurus, Nak Buang Toksik, Minum Air Yang Mencukupi

Assalamualaikum...
belum tidur lagi?
sha nak sharing tips kurus dengan semulajadi sambil nyah toksik dalam badan..

supplement adalah tambahan..boleh pm untuk info.
try la ikut jadual ni mungkin akan ada perubahan yang berlaku..
percaya kepada tindakan.. jangan pernah menyerah sebelum melakukannya..


Pentingnya minum air yang cukup.

Tubuh badan yang kurang air akan menyebabkan seseorang merasa untuk makan lebih banyak kerana ia meningkatkan tahap kelaparan seseorang.

Sebaiknya sebelum makan anda perlu meminum air masak terlebih dahulu.

Pengambilan air kosong yang mencukupi juga akan membantu sistem penghadaman kita berjalan lancar.Jadi,tak de la masalah sembelit.


Anda tahu tak? setiap hari kita akan kehilangan lebih kurang 2 liter air dari badan melalui proses perkumuhan,pernafasan,dan aktiviti-aktiviti lain.


Jadi,kita perlu menggantikan air yang hilang itu supaya proses didalam badan tidak terganggu dan sekaligus meningkatkan kadar metabolisme.

Minum sebotol air mineral sejam sebelum bersukan atau melakukan senaman,pasti anda akan berpeluh dengan banyak dan mengeluarkan toksin dari tubuh dengan cepat.


Selagi toksin yang terkumpul dalam badan tidak dibuang ,selagi itu anda tidak akan mendapat berat badan yang diimpikan.

Adakah anda minum air secukupnya?

Kalau anda nak tahu keperluan air untuk tubuh badan anda,anda kena kira la yer.

Formulanya macam ni,bagi setiap 25kg berat badan anda,anda perlu minum 1 liter air.

So,kalau berat anda 100kg,anda kena minum 4 liter air sehari.

Paham ker paham?


Macamana nak pastikan anda minum air yang cukup dengan keperluan tubuh bandan anda?



Ok,anda dah tahu berapa liter badan anda perlukan air dalam sehari.

So sekarang anda perlu sukat siap2.Anda boleh guna botol air mineral je atau anda beli botol yang ada sukatan liter.

Kalau 3 liter,anda sukat 3 liter la yer.

Lepas tu,sila bawa botol air ni kemana saja anda pergi dan pastikan mudah untuk anda capai dan minum.

Percayalah,bila anda nampak botol air ni,anda akan minum air dengan cukup setiap hari.

Bila anda minum air yang cukup,barulah ia membantu anda untuk menurunkan berat badan.





Jadi,saya harap anda dah faham tentang kepentingan minum air yang secukupnya.


Dan selepas ni jangan sesekali anda kurang minum air lagi tau.

Ok,Saya harap dengan sedikit tip yang saya share hari ini memberi manfaat buat anda.

Semoga anda kurus dan sihat.

Sehingga jumpa lagi..wassalam.