Followers

Monday, October 25, 2010

MV HD ENG | Kiss Me - G.NA 「Playful Kiss OST」

love this...so sweet!

Tuesday, October 19, 2010

nagai aida

love u hubby..this song for u..~

Love Hina - Yakusoku (anime song)

feel this song so damn much! love u hina..


Camp Rock 2 - It's Not Too Late (Lyrics On Screen) HD

it's not too late......

Little Wing - Kawabe Chieko Ouran AMV

we need u~

Thursday, October 14, 2010

luahan

m'cucikan otak dgn stuff like that..
xpe la...biar la..for the 1st time aku bce org kutuk aku..n aku x rse marah..
aku syum je..n tdiam..n tfkir..biar la diorg nk buat cmne pon..asalkan diorg happy..
yg aku pasti...aku dgn dunia aku skrunk...aty aku tenang sgt..
hby byk bantu aku..byk bg nasihat..

aku happy sgt sbb aku dah brubah jdi aku yg skrunk...
aku x kan harapkan apa2..aku akan stay disini..seperti dandelion..
biar arus angin bwk daku..hee

byk yg aku pelajari...wlpon kdg2 kata2 aku tiada maksud pon..tp now totally i'm change..
aku byk brubah sbb AZMIN...tue la hikmah disebalik kejadian...wlpon dy bukan lelaki yg selalu buat wanita cair dgn kata2..tp selama aku kenal dy..dy baik utk aku..kdg2 aku tfkir..aku x sesuai utk dy..dy tlalu baik..aku?? byk kesilapan yg aku dah buat...aku cter dri A-Z..dy tetap trima aku..dy ckp..mgadu la dgn ALLAH...dy redha jdi psgn hidup aku..dy terima aku..ttibe mnitis air mataku...

time class..aku dapat lepak dgn kwn2 aku smua..ada muda..ada tua..tp bg aku byk pelajari erti hidup..aku hnya ley karaoke with my friend...sbb hby aku x suka karaoke..n g tmpat cmtu...tp dy x prnh nk kata x kat aku..dy just biar aku fkir bnde tu buruk @ x...klu ok bg aku..ok bg dy..jnji jge diri...byk dy ajar aku dalam diam..

open house raya di rumah hby..
aku tolong apa yg patut je..
mama dy n abah dy mmg sgt baik..
wlpon diorg tahu aku susah..diorg x kata pe pon..tp biar my hby bantu aku..
bukan mcm "org tue dlu"...
wlpon mak dy tahu aku x teror msk..mama dy ajar sket2..
now aku blajar mcm2 mskan dri mak aku..
best juga ek masak..

lepas activity msk dah slesai..aku nk mgaji bg khatam quran ag..nk blajar utk jdi wife..
n nk blajar menjahit..supaya nnti aku nk jahit bju aku jln2 aku sndiri..n buka butik sndiri..
wlpon now hnya aku jual on9 ja..aku x kesah jnji aku usaha sndiri...

skrunk aku nk kene tmbh poket money kat adik aku...dy pratical farmasi..bg kat mak abah ag...
tggungjwb byk yg aku kene pikul..aku kene try lebih lagi dri skrunk..byknye kene fkir..tired ngn smua ni..tp slamat hby byk bg sokongan..tp aku xnk dy tlg aku 100%..biar aku selesaikan sndiri..
dgn ni la aku blajar lagi erti hidup ini...

payah juga nk lalui..cz i'm born form kluarga yg sng lenang..tp disbabkan my dad n mom bgrup..
jdi cmni...tp aku try bgun kembali..mak abah sabar yer..

wlpon hby dri family yg sng dri my ex...tp aku bgga dgn dy..dy hnya cri, buat dgn usaha dy sndiri...lgsg sesen pon x guna dri family dy..dy study dlu syariah undang2 pon..x pernah pinjam loan pon..semua cri sndiri..

tp aku slalu bsyukur kerana org yg sng mcm diorg..masih terima aku seadanya..x prnh kata..@ tnya pon..yg slalu hby aku ckp..ala mama ngn abah dlu pon dri org susah..mama abah x kesah pon...thanks all~

why?

aku jmpa someone punya blog..sje je bce..sbb english dy bgus...tguk2 kwn kepada "org itu"
t'perasan mse aku bce komen..ada "org itu"..n ayat tu ditujukan utk aku upanye..hurm..so sad..
aku x faham dgn "org itu"..
why kwn dy suka ati nk slhkan aku...aku x kaco hidup diorg pon..
aku tkilan dlu pon sbb my ex punya cter..
aku pon x add sdara2 dy..diorg yg add aku..tp aku diperslhkan..n diorg mgiakan je..

1. answer: aku happy ke letak dlm status aku..ada aku kesah ke...biar la..yg korg p spy to pehal?

2. aku letak pic bru ke apa ke..aku x kesah la sapa ctik @ x..anugerah ALLAH bg..terima je..

3. aku xde add kwn2 org itu utk memusnahkan hubungan korg..xde keje ke...mybe she thinking like that..n aku pon x hingin nk kat si dia blik..i know him well..mybe u know him well too..aku x kesah..tpulang la..hati org kita xtaw nk mnilai..


4. after putus with him..pic sume da delete..so npe plak aku nk letak kat social group..xprnh..klu ada pon di hi5 yg aku lupa utk buang..

5. photo album utk ingati..mmg xde lgsg...jgn la tuduh bukan2..tmbh dosa je..

6. mmg aku x add diorg...sedara mara mmg aku x add...mcm mne nk buat korg pcaya...aku x prnh add diorg..smpai ati fitnah aku lagi..n aku x prnh tnya sedara mara dy psai si dia..x prnh skali..

7. yes aku akui aku prnh tulis dlm blog..tp tue dah lama..aku je x padam2..tue my personal..sakit aku apa ke..aku x kaco korg..ni life aku..please..tp now aku da pdam..npe mse korg kata kat aku...hurm..korg x kenal aku pon..

aku happy ke dgn relationship skrunk..tu hal aku..why must they say like this..

why would someone who's already in relationship, happy and had seemed moved on, would go for her ex-boyfriend?


aku x prnh skali tfkir..sorry klu korg fkir aku mcm ni..tpulang la...aku x nk argue..
satu je aku nk minta maaf klu prnh buat hati korg fkir bukan2...aku x bmaksud la..susah nk terang kat org yg x kan faham erti "itu"..ble korg lalui bru korg tahu...

n one more..now aku kenal sedara dy pon pupu jauh..dora..dora yg byk bg taw aku...tp aku x prnh buka pon apa2..ibu ksygan dy kwen len pon...aku x prnh cter kat org..aku pon x prnh kutuk si dia..wlpon bapak dy bru je mnggal..cousin dy lain yg kata kat family dy..yg dy pcaya jugak..aku x buka pe pon..nk bukti ada dlm fster aku..tp mcm ni yg aku dapat..aku igt smua da blalu..aku igt next year dy juga akan kwen..aku doakan dy..tp mcm ni aku dpt..dy lebih mgenali aku..n dy lebih tahu aku mcm mne...YA ALLAH...why i'm sad again..

Demi Lovato Don't Forget Lyrics

and at last all the picture have been burned..
start new life..very difficult.. but at the final..i got it!..
love the way i live now..after 2 year..this is me..totally different..
already learn to be woman..n tomorrow n tomorrow learn to be a wife..=)


Friday, October 8, 2010

Selena Gomez- Naturally Music Video (With Lyrics On Screen + Download Link)

i love selena gomez ngan demi lovato...so cute..(@_@)

Demi Lovato and Joe Jonas - "Wouldn't Change A Thing" With Lyrics On-Sc...

lagu ni seperti dalam hatiku blagu...
we're face to face but we don't see eye to eye..
pgalaman ini buat aku study lagi ttg dy..=)
interesting life..but yg aku x sngka..skung da x majok mcm dlu2..
aku byk bsabar..aku da x mcm aku 2 years before..now da brubah totally..


camp rock 2 - introducing me - nick jonas full song and video

love camp rock..


kru sayang with lyrics

this song remain me of someone..
dy bg aku mse lepaskan aku trus dri hidup dy..
enjoy this song k..

Monday, October 4, 2010

syawal 2010

this syawal sgt2 bmakna bg aku..
i'm glad i'm here with my family..
wlpon susah utk aku terima semua keadaan..
tp alhamdulilah semua b'jalan dgn lancar..

syawal tahun ni sgt2 bmakna utk aku..
si dia beraya 4 hari di penang with my family, auntie, uncle..
byk tempat aku bwk dy..hnya di penang je la dpt bwk n pusing2..
dy prnh g luar negara..byk tmpt da dy g...
so dlm malaysia tmpat yg utk dilawati dy byk ag x pergi..
n aku menjadi tour guide dy for malaysia..haha

tringat mkanan yg sedap2 di penang...
laksa penang yg tbaik di gurney plaza..iaitu padang kota baru..
1st stall kat sne..mmg tbaik..g batu feringgi..
tmpat aku kecil2 bmain..n now aku bwk dy g sne..
naik jet ski..n mcm2..best sgt..
g waterfalls..g bukit bendera..semua tmpat aku bwk dy g..

makan ayam tandoori ngn nasi beriani yg famous..makan jeruk yg pling populor..
makan kueh apam lenggang...tp tkilan sbb kedai kueh serabai tutup..klu x msti da suh dy try..
x ckup masa dlm 4 ari utk dy..g lepak padang kota lama..sgt best ble tringat memory itu..

tapi yg x bley blah mse chaq dah ckp kat min yg aku ni suka tsasul slh ayat..haha..
pdai noh gelakkan i..hee.. tguk chaq mie syum n happy pon dah best utk aku..haha..
saat ini la aku rindui sgt...

dy 1st time aku bwk jmpa auntie n uncle aku..antara semua2..
di sini byk aku blajar erti life..
syawal ini byk mgubah life aku..
open house pon byk...
n sempat jugak smlm aku tlg his mom sediakan apa yg ptut utk open house dy..
wlpon hnya duk around 3 hour...x ley lama2 sbb kene blik pickup my dad..

tahun ni jugak adalah tahun sgt beerti utk kwnku smua...ramai yg mgikut utk btunang...
selamat m'gecapi happiness anda sekalian...