Followers

Monday, November 1, 2010

exam~

exam makin dekat..
byk ragam ketika exam~
ada yang perah otak smpai x lalu mkn~
ada yg relax main game lagi tp otak geliga~
aku?
aku masih memegang buku yg ke berapa kali
x faham apa2 pon..
otak blurr..
tp semangat itu dtg kembali~
kerana aku memilik kwn2 yg tidak kedekut utk bkgsi~
terutamanya eirma, iman, zakuan, bukri aka harith~
thanks for everything~
klu ada silap kata dan bahasa maafkan aku
biasa la manusia ada je tsilap kata..
tp apa2 pon..korg mmg ROCK la~
hehehehe...~

12 comments:

HARITH ISKANDAR said...

bab Bukri aka Harith tu la yg tak tahan tu..ekeke
call me harith dah la malu i tauu auww :p
ak pon same..study xmsuk2 gak..wal hal dah nk akhir sem dah mmm :)
takpe yg pnting usaha..insyaallah berjaya jugak wlaupn last2 minit kjayaan tu kite genggam :p
cayok2

scha said...

x kira~ aku suka pggil bukri...haha..
ye la next time dlm bicara ini aku akan memanggilmu harith..hahahha =p

wah..kata2 smgat..tue ar x msuk pe2 pon...cm na la ni..hahaha

eirmayana sukarman said...

relex ar scha...kau bleh nyer....chayok3...huhuuu

scha, datin suruh panggil dia harith ek...pas ni kena tukar ar ya...huhuuu

scha said...

kah kah kah! wah datin siot...abis la ko bukri..lepas ni pggil jer datin booooo! kekekke

bley pe nyer..nk memerah lagi 1 paper ni...lalalala

eirmayana sukarman said...

harith iskandar x marah kan...muahahaaaa

tu ar satu g paper ni mencabar siut...wawaaaaaa

HARITH ISKANDAR said...

haha siot korang :p xpe no hal lah, gurau2 je tu kan membawa bahagia..ehe study pon xtensi2 :)

nami said...

alamak sha..aku terharu dgn kata2 mu itu..waduh...very t0uching u kn0w..kt bab kwn2 2..huhu

eirmayana sukarman said...

ni ar aku suka ni gurau2 membawa bahagia....hahaaaa

sekarang kita dah bahagia xm dah hbs...tapi nak tgu result kuar tu wat aku x gembira...mmmmmmmmmmmmmm

scha said...

hahaha..aku bahagia sbb paper eco bley la lepas agaknya..tp aku x bhgia cz paper pad tetap coit!!...haha

bgus btul datin ni...hehe...
wey thanks la slalu blnja mkn..

ema,iman,wan tpg, aku jua: lepas ni kita blnja bukri la..nnti dy failkan saman kat firm dy susah kita lak..hehe

nami aka iman: wah tenkiu..biasa la AKU KAN SAYANG KAMOO SEMUA!..statement ni tguk btul2 yer..haha

RESULT: grrrrr...menakutkan...tp xpe...camping jdi k nnty..wakaka

HARITH ISKANDAR said...

lanje?alahai xyah brkire la,korang tu kn kwn2 aku..saman?saman ekor ke?kerr nmbor ekor?ahaha
..
korang nk camping kt ner?nk itut :p

eirmayana sukarman said...

alahai...terharunya aku...lalaaaa

scha said...

tu ar aku pon tharu..heh..